Usluge

DIGITALNI I OFFSET TISAK

Ofset tisak je najčešće upotrebljavana i najpreciznija vrsta tiska. Također, je ofset tisak namjenjen za tisak različitih formata i većih količina, gdje postiže svoju isplativost.

Digitalni tisak je u današnjem poslovanju preuzeo vodeću ulogu tiska upravo zbog te tri važne osobine: brzina, količina i cijena. Bitna karakteristika za naručiti promociju u digitalnom printu je i velika mogućnost personalizacije samog materijala putem numeracije, QR koda, bar koda ili slično.

Tisak velikih formata ili XXL print podrazumijeva digitalni print velikih formata, no sama dimenzija ili format nije uvijet, najčešće namjenjen za vanjske uvjete. Također, su svi proizvodi namjenjeni i za unutarnje oglašavanje ili reklamiranje.

XXL DIGITALNI TISAK
BRENDIRANJE

Oslikavanje vozila jedna je od najefikasnijih metoda za promociju Vaše tvrtke, a k tome još i jeftina. Vaše vozilo u pokretu će vidjeti velik broj ljudi i, ukoliko je promotivna poruka dovoljno efektna i uočljiva, zasigurno će prenijeti pozitivnu poruku o Vašoj tvrtki ili brandu.  Oslikavamo vozila svih vrsta, od putničkih do teretnih, bez ograničenja u veličini natpisa.

Grafički dizajn je postupak oblikovanja pojedinog promotivnog sredstva, te je za kvalitetnu izradu potrebno baratanje grafičkim normama u grafičkim programima. Grafički dizajn podrazumijeva dizajniranje od vizit karti, plakata, brošura, kataloga, mapa/fascikal, blokova, kalendara, bookmarkera, ulaznica, CD medija, majica, vrečica, zastava i svih drugih sredstava promidžbe. Za korporativno ili „ozbiljno“ grafičko dizajniranje potrebno je voditi brigu o vizualnim standardima brenda, na taj način ga poštivati, pospješiti njegovu poziciju i unaprijediti ga kroz vizualna sredstva promocije.

GRAFIČKI I WEB DIZAJN